Terug

(1)

Filters

Gele hoes voor het hondenkussen

Hondenbed.be heeft een ruim assortiment hondenkussen hoezen bestaande uit de kleur geel. Geel brengt vrolijkheid in uw interieur, waardoor er een gevoel van warmte en van positivisme ontstaat. Bij geel wordt vaak gedacht aan de zomer, maar geel komt ook terug tijdens de Paasviering. Leuk om dan een gele hoes voor het hondenkussen te gebruiken in het interieur.   


Het komt geregeld voor dat een hondenkussen hoes vies wordt. Honden verharen eens in de zoveel tijd en zitten vaak onder het vuil na een wandeling in het bos. Dit hoeft gelukkig geen probleem te zijn. De hondenkussens van Hondenbed.nl beschikken over een afneembare hoes en zijn geschikt voor de wasmachine. Zo ziet de hoes er na één wasbeurt weer schitterend uit. Wanneer de hoes in de was zit wilt u wellicht een vervangende hoes en daarom kunt u bij Hondenbed.nl ook losse hondenkussen hoezen bestellen. Zo heeft uw hond altijd iets om op te liggen, zelfs als er een hoes in de was zit.
 

Gele hoes voor het hondenkussen bestellen bij Hondenbed.be

De gele hondenkussen hoezen bij Hondenbed.be zijn van uitstekende kwaliteit. Er wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en bovendien is de afwerking uitstekend te noemen. Bekijk nu de volledige gele collectie om een geschikt exemplaar te vinden dat bij uw interieur past.
 

Gele hoes voor het hondenkussen snel in huis

Bij Hondenbed.be bestelt u makkelijk en snel een gele hondenkussen hoes van hoge kwaliteit. Hierbij betaalt u in veel gevallen geen verzendkosten. Zodra u een exemplaar gevonden heeft kunt u afrekenen in onze beveiligde betaalomgeving. Risico wordt hierdoor uitgesloten. Hondenbed.be verzendt de bestelling vervolgens zo snel mogelijk waardoor uw hond snel kunt genieten van zijn nieuwe kussen.

Zie ook onze andere kleuren:

Bekijk ons ruime assortiment en vindt een gele hoes voor het hondenkussen dat bij uw hond en interieur past!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box