Terug

(4)

De binnenhoezen zijn ook los verkrijgbaar! Is uw buitenhoes nog prima maar wilt u een nieuwe binnenhoes dan kan dat ook. Altijd direct uit voorraad leverbaar in alle maten.

Filters

Binnenhoes hondenkussen

Hondenbed.be maakt gebruik van losse binnenhoezen. Is uw buitenhoes nog prima, maar wilt u een nieuwe binnenhoes dan kan dat ook. Middels deze binnenhoes kunt u een binnenbed met EPS parelvulling voor de hond creëren. Deze zijn los verkrijgbaar en altijd uit voorraad leverbaar in alle maten.
Besteld u een compleet hondenkussen dan is de binnenhoes, buitenhoes en de EPS parelvulling daarbij in begrepen.
 

Binnenhoes hondenkussen bestellen bij Hondenbed.be

Wanneer u op zoek bent naar een binnenhoes voor het hondenkussen dan hoeft u niet verder te zoeken. Hondenbed.be beschikt namelijk over een ruim assortiment waardoor de kans groot is dat u een geschikte binnehoes voor het hondenkussen kunt vinden. Zodra u een geschikt exemplaar binnenhoes hondenkussen gevonden heeft kunt u deze afrekenen in onze beveiligde betaalomgeving via één van de gecertificeerde betaalwijzen. Daarbij komt dat u in veel gevallen geen verzendkosten betaald. Wacht daarom niet langer en bestel snel een sterk binnenhoes hondenkussen bij Hondenbed.be.
 

Een hondenkussen binnenhoes van het sterkste materiaal

Dog's Companion maakt voor haar binnenhoes hondenkussen gebruik van het beste materiaal dat er is. Het betreft een sterke en gladde polyester stof (in een mooie kleur donkerblauw) die zorgt dat de buitenhoes er gemakkelijk overheen gaat. Het is gemaakt van een soepel materiaal wat er voor zorgt dat de vulling van het hondenkussen optimaal tot z'n recht komt. De binnenkussen hoes bevat een ruim formaat rits zodat vulling er eventueel gemakkelijk in of uit te halen is.
 

Hondenbed.be werkt met de volgende maten binnenhoezen


  • Binnenhoes Small | 70 x 50 cm 
  • Binnenhoes Medium | 90 x 70 cm 
  • Binnenhoes Large | 115 x 85 cm 
  • Binnenhoes Superlarge | 140 x 95 cm 


Bekijk ons ruime assortiment en vindt een binnenhoes hondenkussen dat bij uw bestaande hondenkussen past!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box