Terug

Koelmatten (1)

Een koelmat ondersteunt op warme dagen de regulering van de lichaamstemperatuur. De koelmat heeft een verkoelende werking bij fysiek contact; hierdoor heb je geen water, elektriciteit of vriezer nodig!

Filters

Koelmatten

Op warme dagen is het erg belangrijk om jouw hond verkoeling te geven. Zorg altijd dat jouw hond voorzien is van koud drinkwater en een koel plekje, want oververhitting bij honden ligt snel op de loer. Honden hebben namelijk weinig zweetklieren en kunnen tijdens de warme dagen best wat hulp krijgen van het baasje om lekker af te koelen.

Koelmat voor honden

Gun jouw hond heerlijke verkoeling op een koelmat tijdens de warme dagen. Koelmatten zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat er voor elke hond een geschikt formaat koelmat is. Deze matten zijn gemakkelijk op te rollen en kun je in principe overal mee naartoe nemen. De matten werken door middel van lichaamscontact, hierdoor heb je geen water, elektriciteit of vriezer nodig. De mat kan ook gebruikt worden in een auto, in manden, in bedden of in een bench.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box